Generelt

 • Hva er Iversen – Carpe Noctem?

  SVAR:

  Iversen – Carpe Noctem er et enkeltmannsforetak som ble startet 27. mars 2015, for å tilby nettsider og andre relaterte tjenester til meget konkurransedyktige priser. Vi har samarbeidet med designbyrået Form til fjells på Røros, noe som har gitt oss erfaring med nettsider av alle dimensjoner og formål.

 • Hva tilbyr dere?

  SVAR:

  Vi tilbyr nesten alt som er relatert til nettsider, inkludert veiledning, utvikling, vedlikehold, søkemotoroptimalisering, og ytterlig sikring. Vi begrenser oss ikke til tjenestene som vises på nettsiden vår, så ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om andre tjenester vi kan utføre.

 • Hva koster tjenestene deres?

  SVAR:

  Vår bedrift baserer seg på dynamiske og fleksible priser, som varierer på hvor omfattende prosjektet er. Vi ser an størrelsen på bedriften og selve nettsideprosjektet, og derifra utarbeider vi et prisestimat som passer akkurat deg. Vi jobber alltid for å holde prisene våre rimelige og konkurransedyktige, fordi vi mener at alle fortjener fantastiske nettsider uten å må bruke mer penger enn det faktisk koster.

 • Hvorfor velge Iversen – Carpe Noctem?

  SVAR:

  Vi jobber sammen med deg for å utvikle den aller beste nettsiden til deg eller din bedrift. Hos oss får du alltid personlig og rask service, uansett dag eller tidspunkt.

WordPress

Hosting

 • Hva er hosting?

  SVAR:

  Hosting er en tjeneste som trengs for å kunne ha en nettside. Det består ofte av lagringsplass på nett, en eller flere databaser, og e-posttjenester.

 • Tilbyr dere hosting?

  SVAR:

  Per i dag, tilbyr vi ikke hosting som en del av våre tjenester, men vi anbefaler gjerne gode bedrifter som passer dine behov og ønsker.

Har du flere spørsmål?