Hos oss får du alltid personlig, rask og verdifull service.

Leander Iversen

Daglig leder

Mitt navn er Leander, og jeg er en 21 år gammel webutvikler med et stort engasjement for nettsider til fornuftige priser.

På Røros videregående skole studerte jeg Medier og Kommunikasjon, og nå studerer jeg Information Systems med internetthandel ved Kingston University sørvest i Stor-London.

Som en ung millennial, er jeg opptatt av høy hastigheter og minimalistisk design, og jeg ønsker å kombinere dette med fantastiske brukeropplevelser. Nettsidene som blir utviklet av Iversen – Carpe Noctem, blir alltid utviklet etter disse prinsippene, i tillegg til prinsippet om mobile first, slik at nettsidene passer like perfekt på alle enheter, uansett skjermstørrelse.

Kontakt Leander
  • Vi er kjempefornøyd med jobben du har gjort, hjemmesida er blitt fin, informativ og brukervennlig. Du imøtekom våre ønsker om tidspunkt for ferdigstillelse og hva vi ville vektlegge på hjemmesida. Hjemmesida er lett å redigere og designet passer oss.

  • Takk for god hjelp med nettsiden til Moseng Gård.

Kråka på Haugen

Gratulerer med ny nettside, Kråka!

Sammen med Form til fjells har vi utviklet den nye nettsiden til Kråka på Haugen. Nettsiden har WordPress som publiseringsløsning, noe som gir Kråka på Haugen stor fleksibilitet på innholdet som vises.

Les mer