WEBUTVIKLING

Oppstart

Når man trenger en ny nettside, er det ikke alltid lett å vite hvor man skal starte, men det hjelper vi deg med. Vi har over to års erfaring med oppstart av nettsideprosjekter, så vi sørger for at du kommer på riktig spor når det gjelder planen om den nye nettsiden din.

Krav - Behov - Standarder

Med så mange krav, behov og standarder som må dekkes, kan det være vanskelig å se hva nettsiden din trenger. Vi ser på hvilke krav, behov og standarder nettsiden trenger og må følge, slik at ingenting blir glemt i prosessen når nettsiden utvikles.

WordPress

Vi har valgt WordPress som vår primære plattform, fordi vi er aktive i WordPress-utviklermiljøet, og følger utviklingen og trendene nøye. WordPress er utrolig fleksibelt, som gjør at vi kan bruke plattformen uansett størrelse, trafikk, formål eller språk på nettsiden som utvikles.

Sikkerhet

En sikker nettside er ytterst nødvendig, så vi hjelper deg med å holde nettsiden og informasjonen din i riktige hender, samt informasjonen til brukerne av nettsiden din. Dette gjør vi med SSL og TLS, som krypterer all informasjon mellom nettsiden din og brukeren, slik at ingen informasjon lekker ut mens den sendes.

Søkemotoroptimalisering

Vi gjennomfører en standard søkemotoroptimalisering på alle nettsider vi utvikler, men det er også mulig å utføre dette separat, eller på et enda mer avansert nivå. Vi kan også hjelpe deg med generelle råd og tips om hvordan du blir mer synlig for potensielle besøkende på søkemotorer som Google og Bing.

Vedlikehold

Vi kan gjennomføre daglig, ukentlig eller månedlig vedlikehold av din nettside, uansett hvilken plattform den er utviklet for. Vi oppdaterer og optimaliserer teknologien som brukes av nettsiden, og sørger for at den forblir like moderne og rask som ved lansering, kanskje enda raskere.

MARKEDSFØRING

Facebook

Selv om det er lett å bruke Facebook, krever det innsikt for å kunne etablere en god Facebook-side. Sammen med deg kan vi være med å sette opp den perfekte Facebook-siden for bedriften din. Vi kan også hjelpe deg med annonsering og innhold, eller hva enn måtte trenge hjelp til.

Google AdWords

Annonsering på Google kan drastisk øke antall besøkende på nettsiden din, og nå kan vi hjelpe deg med å sette opp en Google AdWords-konto. Når vi har satt opp kontoen, hjelper vi deg å sette opp kampanjer som treffer akkurat den målgruppen du ønsker.

Google Analytics

Interessert i hvor trafikken på nettsiden din kommer fra, hvem de er og hva de gjør på nettsiden din? Det kan vi hjelpe deg med! Vi setter opp en Google Analytics-konto til deg, og sørger for at du får levert rapporter om hvordan nettsiden din brukes.

Interessert i våre tjenester?